Nieuwsoverzicht

Pensioen 3Daagse

De herfst brengt niet alleen dalende temperaturen en veel regen, maar ook de jaarlijkse Pensioen 3Daagse. De Pensioen 3Daagse is een initiatief van Wijzer in geldzaken, samen met werkgevers en pensioenspecialisten. Dit jaar alweer de 11de editie, met als thema ‘Check jouw pensioen!’.

Bent u 62 jaar of wordt u dat binnenkort? In de week van de Pensioen 3Daagse nodigen we 100 deelnemers van deze leeftijd uit voor ons pensioenspreekuur. Zo krijgen zij de kans om in een persoonlijk gesprek hun pensioen te checken.

U kunt uw pensioen ook checken met een handige tool die op de website van de Pensioen 3Daagse staat. Na het invullen van 8 simpele vragen, krijgt u gelijk enkele handige tips. Ga hiervoor naar de website van de Pensioen 3Daagse. En doe de check!

Wat kunt u verder doen?

U kunt natuurlijk ook gelijk nagaan hoeveel pensioen u hebt opgebouwd. Log in op mijnpensioenoverzicht.nl. Daar staat een compleet overzicht van uw pensioen. U ziet het pensioen dat u hebt opgebouwd via verschillende werkgevers én uw AOW. Pensioen van ons fonds staat er ook bij.

Sinds dit jaar is er ook een handige app.
Hoe dan ook: check uw pensioen!

Vragen?

Met vragen over uw pensioen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.