Help uw buitenlandse werknemers met hun pensioen.

Gebruik de handige checklist. Lees meer

scroll naar beneden

Laatste nieuws

De pensioenen gaan omhoog in 2022

21-12-2021

De prijzen stijgen, dat merkt u vast. Gelukkig hebben wij uw pensioen per 1 januari 2022 kunnen verhogen met 3,58%. Dat is de gemiddelde prijsstijging in het afgelopen jaar van 3,28% plus 0,3% extra. Best bijzonder in een tijd waarin veel pensioenfondsen dat niet kunnen. Daar zijn we trots op.

Meer nieuws

Met pensioen? Tijd voor vrijwilligerswerk?

20-12-2021

Bent u al plannen aan het maken voor uw leven als gepensioneerde? Misschien hebt u een hobby waar u meer tijd aan wilt besteden. Of kan het huis wel een opknapbeurt gebruiken. Allemaal leuk en nuttig. Net als vrijwilligerswerk.

Meer nieuws

Uw pensioen als u in het buitenland gaat wonen

20-12-2021

Hebt u plannen om in het buitenland te gaan wonen? Denk dan ook even aan uw opgebouwde pensioen. U kunt dit bij ons fonds laten staan, maar geef dan wel uw adres aan ons door. Soms kunt u uw pensioen meenemen naar een buitenlandse pensioenuitvoerder.

Meer nieuws

Wie belegt beter: ons fonds of u?

20-12-2021

Ons fonds belegt, net als alle andere pensioenfondsen. Zo vergroten we ons vermogen, en hebben we meer geld voor uw pensioen. Ons fonds is best succesvol met beleggen. In 2020 maakten we 12,7% winst (‘rendement’) met onze beleggingen. Ook het beleggingsjaar 2021 ziet er weer goed uit. Toch zijn er mensen die denken dat ze hun pensioengeld beter zelf kunnen beleggen. Is dat zo?

Meer nieuws
Bekijk overzicht