Nieuwsoverzicht

Nominatie Bedrijfspensioenfonds Rijn- en Binnenvaart voor de Zilveren PensioenPro Award

BPF Rijn- en Binnenvaart is genomineerd voor de Zilveren PensioenPro Award in de categorie ‘Beste pensioenfonds onder de € 5 miljard’. PensioenPro, het vakblad voor de pensioensector, reikt jaarlijks prijzen uit in verschillende categorieën, waaronder Beste Pensioenfonds boven/onder de € 5 miljard.

 

Samen met nog drie andere pensioenfondsen dingt ons fonds mee naar deze vakprijs voor de pensioensector. De voordracht is anoniem gebeurd.

Wij zijn uiteraard erg trots op deze nominatie!

Beste Pensioenfonds onder de € 5 miljard

De PensioenPro nominatie spreekt over BPF Rijn- en Binnenvaart als “een klein bedrijfstakpensioenfonds dat stabiel koers houdt in lastige omstandigheden: het verliezen van de verplichtstelling op 1 januari 2025. Het pensioenfonds blijft zich in tijden van crisis onvermoeibaar en met succes inzetten voor een goed pensioen.” Daarbij wordt er ook gewezen op de mooie cijfers die we laten zien, zoals de 3,58% toeslag die afgelopen 1 januari is verleend en de relatief hoge dekkingsgraad. Die is eind augustus 141,2%.

Bekendmaking winnaar 4 oktober

Een delegatie van het fonds zal aanwezig zijn op het PensioenPro jaarcongres op 4 oktober: daar wordt bekend gemaakt of Pensioenfonds Rijn- en Binnenvaart de prijs heeft gewonnen.