Nieuwsoverzicht

Een nieuw werkgeversportaal: Mijn Pensioenadministratie

Als werkgever beheert u uw pensioenzaken via azlonline.eu. Dit verandert met ingang van 9 juni 2022. Vanaf die dag werkt u in een nieuwe online omgeving: Mijn Pensioenadministratie. Uw ingang is straks: portal.mijnpensioenadministratie.nl/rijnenbinnenvaart. Naast een nieuw webadres komt er ook een nieuwe manier van inloggen.

Op 19 mei kreeg u van ons per e-mail bericht over de overstap naar Mijn Pensioenadministratie. Naast een nieuw webadres stapt u ook over op een nieuwe manier van inloggen. U logt voortaan in met een eHerkenningsmiddel en niet langer met uw e-mailadres en wachtwoord. Meer informatie over eHerkenning vindt u op deze speciale informatiepagina.

Grip op uw pensioenzaken, óók als u gebruik maakt van UPA

Snel en foutloos een wijziging doorgeven, automatisch een melding krijgen als er een actie nodig is en toegang tot alle facturen en betalingen? Dát zijn de voordelen van Mijn Pensioenadministratie.

Levert u gegevens aan via Uniforme Pensioenaangifte (UPA)? Dan biedt het nieuwe portaal u extra ondersteuning. Het tabblad ‘Pensioenaangifte’ geeft een compleet overzicht van wel of niet ingezonden tijdvakken en toont de actuele verwerking van uw aangifte(n). De handige digitale assistent helpt u bij het oplossen van (fout)meldingen in een tijdvak, die u via het salarispakket corrigeert. 

Neem hier alvast een kijkje:

Belangrijke datums

Dit zijn belangrijke datums voor de overstap:

  • Tot en met 8 juni maakt u gebruik van www.azlonline.eu voor het doorgeven van wijzigingen, het inzien van factuurinformatie en, indien u gebruik maakt van pensioenaangifte (UPA), het inzien van UPA-resultaten.
  • In de week van 30 mei (week 22) ontvangt u een e-mail met instructies voor het aanvragen en instellen van eHerkenning.
  • In de week van 6 juni (week 23) ontvangt u per post een registratiebrief met instructies voor de nieuwe omgeving. Daarin leest u hoe u een account aanmaakt in Mijn Pensioenadministratie.
  • Vanaf 9 juni kunt u nog uitsluitend gebruikmaken van de nieuwe omgeving: portal.mijnpensioenadministratie.nl/rijnenbinnenvaart.

Vragen?

Hebt u vragen over deze overstap? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.