Nieuwsoverzicht

Werkgevers: bezoek onze bijeenkomst in februari

Op woensdag 6 februari 2019 organiseren we een informatiebijeenkomst voor werkgevers en administratiekantoren over de nieuwe facturatiesystematiek.

Op 6 februari 2019 organiseren we een informatiebijeenkomst voor werkgevers en administratiekantoren over de nieuwe facturatiesystematiek. De bijeenkomst vindt plaats in Gorinchem. Tijdens deze bijeenkomst geven wij u een toelichting op de veranderingen in de facturatie van de pensioenpremie. U bent van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst.

Waar gaat de bijeenkomst over?
Onze pensioenuitvoerder AZL is verantwoordelijk voor de facturatie en beheert de administratie. Tijdens de pensioenbijeenkomst geven medewerkers van AZL uitleg over de overgang van voorschotnota´s naar maandfacturen.

Aanmelden
De bijeenkomst duurt van 12.00 tot 14.00 uur en vindt plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Een lunch is inbegrepen. U kunt zich aanmelden via het online aanmeldformulier. Dat kan tot en met woensdag 31 januari 2019. Om deze bijeenkomst te kunnen laten doorgaan, hebben we minimaal 15 aanmeldingen nodig.

Het programma

  • 12.00 uur: Ontvangst met lunch
  • 12.30 uur: Presentatie over premiefacturatie
  • 13.30 uur: Vragenronde
  • 14.00 uur: Afsluiting

De eerder geplande bijeenkomst op woensdag 9 januari komt helaas te vervallen.